UDRUŽENJE «RADOSTI DRUŽENJA»

UDRUŽENJE

«RADOSTI DRUŽENJA»

Roditelja djece i mladih sa posebnim potrebama USK-a i općine Bihać

Ul. Hazima Šabanovića br.29 tel:fax: 037 310-815 e-mail:ug.radosti@bih.net.b


Devizni račun kod ProCredit bank: ACC NO: 1941030477803277 Iban code: BA391941030477803277

ID.broj: 4263256250000

PREDMET: Hvala Džematu Izet Nanić, Džemat Dornbirnu za donaciju u vrijednosti od 450 €


Poštovani!

Javljamo Vam se iz Udruženja „Radosti druženja“ roditelja djece i mladih sa poteškoćama u razvoju, da Vam se zahvalimo što ste bili sudionici Humanitarnog projekta za prikupljanje sredstava, kupovina kombija za prevoz djece i mladih sa poteškoćama u razvoju.

Hvala Vam na Humanosti i podršci u financijskim sredstvima koje ste donirali za naše Udruženje, ova sredstva su od velikog značaja za nas jer kod nas u našoj Općini Kantonu trentno stanje nije najbolje, jedan dio sredstava smo uspjeli skupiti, ali ne dovoljan da bih završili projekat, zato smo se obratili Vama, Humanim ljudima koji su nam puno pomogli u našoj akciji, jer bez Vaše pomoći teško bih završili projekat i djeci omogućili bolji i sigurniji prevoz.

Hvala g-dinu Edvadu Feliću koji je predložio Vašem Džematu Sergiju za naše Udruženje, neka mu dragi Alah podari svu blagodat ovoga svijeta, a i Vama svima koji ste donirali i jedan eur.

Još jednom Vam se od srca zahvaljujemo što ste nam pomogli u našem projektu, da Vam dragi Alah podari puno zdravlja i nafake, da i u buduće možete pomoći onima kojima je Vaša pomoć potrebna.

Eselam Alejkum Predsjednica Udruženja: Mirsada Hodžić_____________

Koordinator Projekta Senija Alibabić_________________


Kommentar schreiben

Kommentare: 0