Džemat "Izet Nanić" Organizuje Druženje sa dr.Muharemom Štulanovićem

Dr.Muharemom Štulanovićem
Dr.Muharemom Štulanovićem

 

  

Esselamu alejkum poštovana braćo i sestre,obavještavamo vas da 01 do  03 oktobra  gost našeg džemata dekan sa IPF u Bihaću doktor Muharem Štulanović.
Pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate naše druženje,gdje ćemo moći čuti jako kvalitetna predavanja a ujedno moći i postaviti  razna pitanja na koja ćemo zasigurno dobiti i  kvalitetne odgovore od dr.Štulanovića.
I ovog puta Džemat „Izet Nanić“iz Dornbirna potrudiće se da u toku druženja obezbjedi ispred džamije ponudu raznovrsnih bosanskih specijaliteta.Kao što je i ovo jedan vid finansiranja našeg džemata pozivamo vas da se odazovete u što većem broju,obavjestite vaše komšije i prijatelje, jer tako će te pomoći radu svog džemata.
 
Vrijedno je istaknuti da Džemat „Izet Nanić“ iz Dornbirna izašao u susret našim susjednim džematima tako što je omogućio da dr.Štulanović u petak 01 oktobra posjeti džemat u Innsbrucka a u nedjelju 3 oktobra džemate u Ravensburgu i Feldkirchu.
Molimo Allaha,dž.š.da nas uputi na Pravi put ,da nas nagradi zato što ustrajano čuvamo naše džamije i da nam da beriket u imecima i porodicama.Amin
 
                                                                                                                     
 
Džematski odbor

Kommentar schreiben

Kommentare: 0